Eau de toilette voor vrouwen

Ben jij op zoek naar een heerlijke eau de toilette geur voor vrouwen? Of wil je meer weten over eau de toilette? Op deze pagina vind u meer informatie over eau de toilette en de top 3 vrouwengeuren. Lees snel verder om alles te weten komen over eau de toilette!

Eau de toilette, wat is dat?

Eau de toilette is naast eau de parfum en eau de cologne een zeer geliefd geur soort onder de damesgeuren. Eau de toilette heeft aan de ene kant een redelijk hoge concentratie van geurstoffen, namelijk 5% tot 10% en aan de andere kant is eau de toilette vaak nog redelijk te betalen. Vandaar dat veel vrouwen kiezen voor een eau de toilette geuren. Daardoor is een groot aanbod aan eau de toilette geuren. De geur van eau de toilette blijft vaak lange tijd hangen, maar is niet te sterk en overheersend. Sommige vrouwen willen liever een sterkere geur en kunnen beter voor eau de parfum gaan. Andere dames willen liever meer een achtergrondgeur en kiezen voor eau de cologne. Je kan zelf verschillende soorten geuren proberen om te kijken welke het beste bij jou past.

Top 3 eau de toilette voor vrouwen

Het aanbod van eau de toilette geuren voor vrouwen is zeer groot. Vandaar dat we voor jou een top 3 hebben gemaakt van lekkere geuren.

Naast deze top 3 zijn er nog meer als 300 verschillende eau de toilette geuren. Bekijk snel het hele aanbod eau de toilette!

Meer weten over eau de toilette?

Heb je meer vragen over eau de toilette? Of wil je weten welke eau de toilette geur bij jou als persoon past. Je kan altijd contact opnemen via het contactformulier voor al je vragen over de damesgeuren!