Eau de parfum voor vrouwen

Ben je op zoek naar een eau de parfum voor vrouwen? Wij hebben een breed assortiment aan vrouwengeuren! Op deze pagina vind je meer informatie over eau de parfum, top 3 eau de parfum en andere informatie over vrouwengeuren.

Waarom eau de parfum?

Eau de parfum vinden veel dames lekker, maar waarom eigenlijk? Het komt vaak doordat eau de parfum een hoog percentage aan geurstoffen heeft. Meestal bevat de parfum 10% tot 20% aan geurstoffen. Het hoge percentage aan geurstoffen zorgt ervoor dat de parfum langer blijft hangen dan bijvoorbeeld eau de toilette. Veel dames vinden dit heel lekker, omdat er ze de hele dag kunnen genieten van dezelfde parfum. Als je op zoek ben naar een iets minder sterke geur kan je het beste kijken bij eau de toilette of eau de cologne. Elke vrouw is natuurlijk anders en zal andere sterkte van geuren lekker vinden. Je kan zelf verschillende soorten testen om te kijken wat er bij jou past.

Top 3 eau de parfum voor vrouwen

Speciaal voor jou hebben we de top 3 eau de parfum voor vrouwen uitgezocht:

Er zijn nog veel meer lekkere eau de parfum voor vrouwen. Je kunt ze bestellen tegen voordelige prijzen.

Vragen over eau de parfum?

Heb je meer vragen over eau de parfum voor vrouwen? Of wil je weten welke parfum het beste bij jou past. Neem gerust contact op via het contactformulier voor al je vragen over dames parfum!