Eau de cologne voor vrouwen

Ben jij op zoek naar een eau de cologne voor vrouwen? Wij hebben een groot assortiment aan de heerlijkste vrouwen geuren! Op deze pagina vind je meer informatie over eau de cologne, de top 3 eau de cologne voor vrouwen en veel meer informatie. Lees snel verder om alles over eau de cologne te weten komen!

Eau de cologne, wat en waarom?

Eau de cologne is een naast eau de toilette en eau de parfum een soort geur die vaak wordt gekozen. Eau de cologne heeft vaak een stuk minder sterke geur door de lagere percentage aan geurstoffen. Eau de cologne bevat ongeveer 2% tot 5% aan geurstoffen. Dit zorgt ervoor dat de damesgeur niet te overheersend wordt en meer een achtergrondgeur is. Er zijn veel mensen die het niet prettig vinden om een overheersend geurtje te hebben en daar is eau de cologne perfect voor. Andere vrouwen hebben liever een geur die wat sterker is en langer blijft hangen. Deze vrouwen kiezen vaak voor eau de toilette of eau de parfum. Je kunt het beste zelf testen welke geuren jij het beste vindt en wat het beste bij jou past. Eau de cologne is vaak een stuk goedkoper en daarom zeker een aanrader als je op zoek ben naar een betaalbare geur.

Top 3 eau de cologne voor vrouwen

Speciaal voor jou hebben we de 3 lekkerste eau de cologne voor vrouwen uitgekozen.

Er zijn nog meer lekkere eau de cologne geuren. Eau de cologne is vaak een vrouwen geuren tegen voordelige prijzen.

Meer weten over eau de cologne?

Wil jij nog meer weten over eau de cologne? Of wil je weten welke eau de cologne geur het beste bij jou persoon past. Je kan altijd contact opnemen via het contactformulier voor al je vragen over eau de cologne damesgeuren!