Beste parfum vrouwen 2022

Coco Mademoiselle: zoveel meer dan een parfum

De Franse modeontwerpster Coco Chanel was een vrouw die haar tijd ver vooruit was. Ze verzette zich tegen de (mode)regels en maakte faam met haar vernieuwende en rebelse ontwerpen. Vandaag breng je de spirit van Chanel opnieuw tot leven met de dames parfum 2022 Coco Mademoiselle. Dit geurtje, verkozen tot beste dames parfum 2022, heeft een verrassende combinatie van verschillende aroma’s, zoals bergamot, mandarijn en Italiaanse jasmijn. Het resultaat is een speels geheel van inspirerende geuren voor elke vrouw die jong van geest is. Ben je nog op zoek naar een lekkere parfum dames? Coco Mademoiselle is het antwoord! Ontdek hier hoe de geur samengesteld werd en waarom dit parfum zo uniek is.

Een krachtig palet van bloemige en fruitige geuren

Jacques Polge werd gekozen als ontwerper van dit parfum. Bekend als “de neus van Chanel” werkte hij meer dan 30 jaar voor het modehuis. Met Coco Mademoiselle maakte hij een opvolger voor het reeds bestaande parfum Coco. Zoals elk parfum bestaat ook Coco Mademoiselle uit topnoten, hartnoten en basisnoten. De geur die u bij dit beste parfum dames 2022 het eerste ruikt, de topnoten, zijn fruitig met onder andere bergamot en mandarijn. Voor de hartnoten werd gekozen voor bloemige geuren, zoals Italiaanse jasmijn en mimosa. De basisnoten, de geur die je het langst blijft ruiken, bestaat onder andere uit Indonesische patchouli en witte musk. Het geheel is een zwoel en speels parfum dat heerlijk lang blijft hangen en dat deel uitmaakt van de lijst met bekendste parfums.

Van flesje tot verpakking: de spirit van Chanel met Coco Mademoiselle

Chanel deed meer dan enkel een uitzonderlijk parfum. Ook aan de afwerking, zoals het flesje en de verpakking, werd veel aandacht geschonken. Het klassieke flesje van dit beste parfum 2022 kreeg een luxueuze afwerking die strookt met het sexy en rebelse karakter van deze parfum. De randen van het flesje werden met zorg afgeslepen, zodat de parfum comfortabel in de hand ligt. De dop kreeg een matglas afwerking, voor een extra stijlvolle look. Het eenvoudige logo ligt in de lijn met Chanels ideeën over ontwerpen: verfijnd, maar met de nodige cool. Deze parfum is dan ook een ware eye-catcher die niet in je handtas mag ontbreken.

Als cadeautje voor een ander … of voor jezelf

Nog op zoek naar een origineel cadeau? Met een parfum scoor je altijd en dit beste parfum van 2019 voor vrouwen heeft alles in huis om je geliefde, moeder of vriendin te bekoren. Van verjaardag tot kerstmis, met een geurtje heb je altijd een goed cadeau. Maar ook voor jezelf is dit beste parfum een heerlijk geschenk. Leg jezelf dus eens in de watten door de Coco Mademoiselle aan jezelf cadeau te doen – helemaal in de spirit van Chanel. Wil je graag eens iets anders proberen? Deze parfum komt in een heel scala aan producten, van body lotion tot zeepjes en douchegel. Zo hoef je op geen enkel moment je favoriete geur te missen.

Beste parfum vrouwen 2022 bestellen

Wil je deze beste parfum ook bestellen? Bekijk nu de prijzen en bestel Coco Mademoiselle.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.